Welkom op

Domeinregistratie, webhosting en webdesign

123Domeinregistratie

Over ons

Wie zijn wij?

123domeinregistratie.nl is niet alleen een domeinregistratie bedrijf maar ook een webhostingbedrijf. Wij bieden webhosting aan met alle gemakken voorzien. Daarom kunnen wij iedereen de juiste oplossing bieden. Onze diensten die we aanbieden bevatten onder andere de mogelijkheid om gratis een SSL certificaat aan te maken. Google heeft de laatste jaren steeds meer de nadruk gelegd op een SSL certificaat en daarom bieden wij bij elk hostingpakket een gratis SSL certificaat aan.

 

Domeinregistratie

Wenst u een domeinnaam vast te leggen? Wij helpen u graag, bij 123Domeinregistratie is er een ruime keuze uit meer dan 1100 extensies, en dit aanbod groeit nog steeds. Inclusief DNS beheer, DNSSEC voor een veilige domeinnaam en een mailbox van 5 Gb.

Lees meer

Webdesign

Wij bouwen uw website met de gratis websitemaker. Deze krijgt u van ons bij uw hostingpakket. Meer info over de websitemaker ziet u op nicepage.com.

Lees meer

Webhosting

Uw eigen plek op het web, nergens anders zo voordelig en snel. Wij bieden verschillende pakketten aan, gecombineerd met een domeinnaam, SSL certificaat en vele andere gratis toepassingen. Met het onderhoudspakket heeft u helemaal geen zorgen.

Lees meer

Mogelijkheden

Wat bieden wij nog meer?

domeinregistratie

Domeinregistratie

Wij bieden meer dan 1100 extensies aan. Dit aanbod groeit nog elke dag. Domeinregistratie is incl. DNS beheer, DNSSEC en 1 GRATIS mailbox van 5 Gb.

Lees meer

webhosting

Webhosting

Voor elke klant is er wel een geschikt hostingpakket. U betaald geen cent teveel. Bij hosting krijgt u een gratis SSL certificaat. Het eerste jaar webhosting slechts 10 euro.

Lees meer

webdesign

Webdesign

Websites bouwen we gratis. Speciale wensen zijn mogelijk en goedkoop. We kunnen ook bijvoorbeeld uw webshop bouwen of uw restaurant reserveer systeem. En nog veel…

Lees meer

support

Onderhoud

Wij kunnen alles voor u uit handen nemen zoals onderhoud. Altijd beschermd. Mocht er iets zijn lossen wij het op.

Lees meer

Recensies

Wat klanten vinden

Over ons 1

Henk Westerhof

Super geholpen bij het tot twee keer toe omzetten van mijn pakket naar een andere soort pakket. Kosteloos, vriendelijk en snel. Helemaal tevreden, echt een aanrader!
Zelfstandig professional
Over ons 2

Wendy Blaauw

Zeer tevreden over 123Domeinregistratie, bij eventuele problemen snel contact met de helpdesk en wordt het probleem zo snel mogelijk opgelost.
Zelfstandig professional

Cijfers

Onze laatste ontwikkelingen

480

Websites ontwikkeld

3,500

TLD’s

1,200

Vaste klanten
Over ons 3

Support

Wij zijn altijd bereikbaar

Gemotiveerd en professioneel staan we altijd voor u klaar. Ook ‘s avonds en in het weekend. Net als u houden we van een snelle service. Daarom hoor je bij ons geen lang keuzemenu en krijg je direct een medewerker aan de lijn! Mochten we druk zijn dan kunt u een telefoonnummer achterlaten en bellen wij terug. Op vragen via ons contactformulier krijg je binnen een werkdag persoonlijk reactie.

Klik hier om naar het contactformulier te gaan.